vrijdag 1 april 2011

Timmerhus

Toen ik nog maar kort in Zweden woonde en de taal niet verstond, meldde ik me aan op timmercursus. Ik maakte er onder andere een vogelhuisje. Het is gebouwd volgens de zo kenmerkende bouw die de Zweden erop nahouden bij hun 'timmerhus'. Mijn kennis van het Zweeds is intussen vooruit gegaan, en ik weet ook wat er aan het dak schort.

7 opmerkingen:

 1. krullende berkenbast op het dak? Wek mooi gemaakt hoor en de taal leer je het best door te spreken maar ik vind het knap heb niet zo'n talen knobbel. hoewel als je goed luistert je woorden herkent
  fijn weekend gretjes jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat leuk om eens een kijkje in Zweden te nemen! Ik kwam zo via via even bij je aan wapperen.
  Ik ga je volgen hoor! leuke blog Ik zie dat jij de paashaas al op bezoek hebt gehad! hihii
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoppas ni får gäster i denna till sommaren. Idag regnar det i Almo och snön försvinner väldigt snabbt. Hoppas ni har det varmt och skönt där nere i Holland. Hälsa Franklin!
  Kram / Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoppas ni mår bra! Katterna mår bra och de är så glada när jag kommer.
  Kram Susanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat slim om een timmercursus te volgen, ik denk dat het in en rondom je huis heel goed van pas komt. Bovendien geeft de natuur zoveel matgeriaal om mee te werken.
  Je huisje ziet er gezellig uit, en ach, ik kreeg een prefab vogelhuis en ook daar zaten fouten in: het barstte in de kou en het voer werd allemaal drab daardoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me leuk zo een timmercursus , en ik vind dit vogelhuisje eigenlijk heel knap. Benieuwd of het bewoners zal krijgen dit jaar :)

  Groetjes - Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het huisje is erg leuk, dan kun je er voor er nieuwe bewoners in gaan huizen nog een nieuwe dakbedekking op timmeren.
  Fijne week, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen