zondag 15 januari 2012

Konijnengordijn
Aan de rand van het dorp, net tussen de bomen gelegen, zie ik 't voor het eerst: 't 'doorzon' zomerhuis. Het ontwerp is fragiel, modern en buitengewoon in haar soort. De storm Dagmar heeft het mooi doorstaan.  Via het trappenhuis, puur in eenvoud, bereikt men de bovenverdieping met twee ruime dakterrassen, waarvan van een vrij uitzicht door het bos te genieten valt.


Het geheel is degelijk tot in details afgewerkt.


 Het is duidelijk dat de geheel gemeubileerde kamer het kloppend hart van het huis vormt, met een robuuste houten tafel en een flexibel verplaatsbare hoekbank.   

Een huis kies je niet vanwege de inrichting. Maar toch, ik houd onmiddellijk van het kleurrijke interieur. Nog het meest van een fraai vormgegeven gordijn, bruin met wit. 


6 opmerkingen:

 1. Thank you so much for your visit. Yes, I love to paint my tea cup collection in various media...when I can find the time!

  Happy New Year. Your photographs are lovely and show a light so very different from that in New York.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er luchtig en kleurig uit...
  De storm overleefd...ja de wind kan ook alle kanten
  op, er is ook echt op detail gelet, water word zelf afgevoerd...

  mooi vastgelegd...

  Lg, Nieske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super buiten verblijf en de inrichting met al die kleuren en soorten stoffen Het heeft mijn hart gestolen ben verkocht
  groetjes Jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Josien,

  luchtig maar kleurrijk buitenverblijf. Ik vroeg me af waarom je het konijnengordijn had genoemd, maar ik zag later de konijnen op de gorfijnen ;-)

  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Josien,

  Het is een hele mooie buitenverblijf,luchtig en kleurrijk en het kan een stootje hebben, dat is wel bewezen met de laatste storm.
  Bedankt voor je bezoekje op mijn zoomm.nl.

  groetjes Tonnie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Josien, allereerst heel erg bedankt voor je lieve berichtje. En wat heb je een prachtig gastenverblijf erg mooi. Misschien eens overwegen van de zomer heeeellllll misschien een leuk vakantie adres, ik hou het in gedachte. Ik moet heel eerlijk zeggen ik ben niet z'n globbetrotter hoor. Maar met twee opgroeiende kinderen gaan we wel af en toe op vakantie hoor en wat met ze doen maar tot nu toe altijd nog in Nederland op vakantie geweest en heel veel met ze gedaan, nu ze wat ouder worden trekt het ook wel om daarbuiten eens te kijken. Een fijne dag, ga je volgen hoor.

  Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen